Medlemskap 2014-2015

Kolla först om ämnet redan finns innan du startar en ny tråd, välj annars 'Svara'. Rubriken skall vara kort & beskrivande.
Användarvisningsbild
Elfberg
Ordförande AIA
Inlägg: 625
Blev medlem: 080829 kl 00:27
Ort: Skåneland
Kontakt:

Medlemskap 2014-2015

Inläggav Elfberg » 140615 kl 19:00

Nu är det dags att bli medlem i AIA för säsongen 2014-2015, har ni några frågor och idéer om medlemskapet så får ni hemskt gärna ställa/framföra dessa här i tråden så ska vi svara så gott det går!

Sommaren har gjort sitt intåg och styrelsen är redan nu i full fart med att planera inför höstens bataljer. Vi har en AIA-styrelse med nya ansikten, nya infallsvinklar och idéer som ni kommer ni att få läsa mer om i Fanzinet som skickas ut när det börjar nalkas hockeysäsong. Men redan nu öppnar vi upp för att förnya era medlemskap i Angel Island Army! Detta medlemskap gäller för säsongen 2014-2015 och ger dig till exempel vårt inför säsongen-magasin "Fanzine", en kick-off-fest som planeras för fullt och givetvis även möjligheten till att åka med i våra bussar till den kommande säsongens bortamatcher.

Vi jobbar även för fullt med att kunna skapa ett ytterligare mervärde i medlemskapet genom att aktivt söka nya samarbetspartners. Arbetet här har redan börjat, och vi har mycket spännande på gång som kan göra denna säsongen till en av de bästa på länge, rent supportskapsmässigt. Era medlemskort går precis som vanligt sedan att hämta vid vårt bord bakom ståplats i höst. Mer om medlemsförmåner och bussresor läser du på vår hemsida och via våra sociala medier.

Vänta inte med att bli medlem för säsongen 2014-2015 utan uppdatera ditt medlemskap redan nu! Är du inte medlem sedan tidigare och har några frågor om medlemskapet är du välkommen att kontakta oss via vår mail: styrelsen@aia.nu så ska vi försöka svara på alla era frågor!

Nytt för denna säsongen är att vi gärna ser att du löser ditt medlemskap direkt via vår hemsida, dels för att det är det absolut enklaste sättet för dig som vill bli medlem att betala för medlemskapet, och dels för att våra medlemsregister ska vara uppdaterade och innehålla korrekt information, så du som medlem inte missar några av våra utskick via, mail, sms och post.

Gör så här:
Gå in under fliken Shop (http://aia.nu/shop) och lägg till det medlemskap du vill lösa i varukorgen. Klicka sedan på Betala, som du hittar längst ner till höger på sidan. Du vidarebefordras nu till PayPal som är vår betalningsleverantör. På denna sidan fyller du sedan i dina uppgifter och klickar på betala även här längst ner på sidan (OBS. Fyll i dina födelseuppgifter i fältet Adressrad 2 enligt följande ÅÅMMDD). Sådär, då var ditt medlemskap i sveriges bästa supporterförening är nu betalt!


Elfberg
Användarvisningsbild
Sjöberg
Inlägg: 734
Blev medlem: 070508 kl 21:09

Re: Medlemskap 2014-2015

Inläggav Sjöberg » 140616 kl 09:55

Bra, Linus! Löste mitt nya medlemskap snabbt & smidigt.
Användarvisningsbild
Elfberg
Ordförande AIA
Inlägg: 625
Blev medlem: 080829 kl 00:27
Ort: Skåneland
Kontakt:

Re: Medlemskap 2014-2015

Inläggav Elfberg » 140617 kl 19:05

Härligt, vi får hoppas på att detta kan underlätta både för oss och för er som tänkt bli medlemmar!

Återgå till "Röglesnack"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst