Det tisslas...

Här skriver vi om sådant som inte passar i kategorierna ovan men som ändå kan vara läsvärt för en Röglesupporter.
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Det tisslas...

Inläggav Reading1 » 070621 kl 08:15

..om att en handfull Röglesupporters nyligen var på studieresa i vårt grannland där korven är rödare än Trojas gamla matchställ och där "en grön" alltid är välkommen -rinnande ner för halsen.
Det ryktas om att en av resenärerna såg fram mot resan så mycket att han helt sonika sa upp sig från sitt arbete som just var förlagt till just denna dag. Detta påminner om en annan läktarprofils handlingar i slutet av 80-talet där "bossen" ställde ett ultimatum till profilen som löd : "Åker du och ser nästa bortmatch med Rögle och skiter i att komma till jobbet för det, ja då kan du stanna hemma för evigt...Profilen åkte iväg och fick sparken på stående fot...Sådana handlingar måste alltid applåderas när Rögle betyder mer än någonting annat. I dag har den gamla profilen egen verksamhet som han driver framgångsrikt, dock har intresset för att resa på bortamatcher med Rögle mattats något.
Nåväl, resan förlöpte väl och denna gång höll vi inne med skönsången: 3-0!! Med andra ord höll vi låg profil.
Tillbaks sent på natten till vår hemort och vårt stamställe finner vi 8 stycken Bröndbysupportrar(!!). Vid en första anblick anades oråd, men vid en närmare granskning så visade den välklädda fasaden bero på deras stora passion i livet: Golf!!
Så nära men ändå så långt ifrån kan man säga...
Av detta kan man säga: Härligt med en ny generation på läktaren som brinner för Rögle och livet däromkring så mycket att det är numero uno i livet.
Man kan också säga såhär: Kissa inte i byxorna var gång ni ser ett "välklätt gäng på lokal, det kan lika gärna vara golfare...
Ljunggren
Inlägg: 567
Blev medlem: 040721 kl 13:39

Inläggav Ljunggren » 070621 kl 10:07

Tilläggas kan att denna kulturresa avlöpte som planerat och att alla studiebesök kunde genomföras samvetsgrannt. Dock uppstod en del logistikproblem ner både Skånetrafiken och DSB betämt sig för att lägga krokben för några glada grabbar och, helt sonika, ställa in de tilltänkta tågen. Dessutom verkar det som om Kokkedal inte är orten att vara på, om man har grön-vitt blod i ådrorna...
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Det tisslas...

Inläggav Reading1 » 070814 kl 11:44

Det tisslas från det äldre gardet att optimismen är stor gällande utveckling av vår läktarkultur. Ett antal återkommande personer har anslutit sig efter långresor, ett antal gamla ansikten har gjort comeback och våra "junisar" har de senaste åren börjat växa till sig både mentalt och fysiskt. Dessutom verkar beslutsamheten väldigt stor hos de flesta grönvita att verkligen prioritera det viktigaste i livet: Att engagera sig och stödja Rögle.
Inom de närmaste åren kommer vi att vara unika bland hockeysupportrar i Sverige då utvecklingen bland andra hockeyfans bara går åt ett håll: nedåt.
Kan nu bara alla "junisar" förstå att vara Röglesupporter innebär mycket lidande och mycket motgångar och ändå knyta näven och engagera sig för at stödja RBK i vått och torrt, ja då kommer vi att sopa banan med samtliga hockeysupporters i Sverige, och motståndarlagen kommer att få darr i knävecken när man möts av en sjudundrande atmosfär i vår och deras egna hockeyborg.
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Inläggav Reading1 » 070920 kl 20:26

Dags för lite tissel och tassel...vårt tissel består i interna betraktelser likväl som externa betraktelser. Med andra ord: Egentligen totalt meningslöst skvaller
Det tisslas..." Om en äldre Rögelsupporter som i varje fall har 20 år på nacken på ståplats ännu en gång har planerat sin utlandssemester väldigt illa..."Klassiska" Röglematcher som första hemmamatchen, första bortamatchen missades i år. Förra säsongen så missade resenären bortamatchen mot Malmö...Nu undrar vi alla varför en del prioriterar att komma bort från Sverige när det vankas match, medan andra tar sig halva jordklotet runt och tillbaks för att få se premiärmatchen...
Det tasslas: ..Om att (och detta trodde jag aldrig jag skulle få skriva) polisstyrkan och vakterna i Borås ishall är dom i särklass trevligast som vi har stött på. Det tisslas t.o.m om en av poliserna som stod och nynnade med en av Röglesångerna...Om poliserna i borås är dom trevligaste så lär motsvarande personal i malmö för evigt toppa ligan över det motsatta.
Det tisslas: Om en av de trognaste yngre supportrarna, tillika byggnadsarbetare, gick till jobbet som vanligt dagen efter Borås-matchen. Det skulle han inte gjort...En av arbetsuppgifterna var förlagt till en bäck..och branten ner var kraftig. Det slutade precis som ni anar. Grabben halkar ner och blir fast i det meterhöga vattnet. Då botten bestod av mycket elakartad lera så sögs killen fast och blev stående i vattnet mer än 2 timmar utan att kunna förmå att röra sig. Efter ett otal antal "hjälp!!!" så kom undsättning till platsen. Det snackas om att Räddningstjänst fick rycka ut och dra upp honom med rep. Så går det när man bara har hockey och brudar i huvudet och inte tänker på var man sätter fötterna.
Det tasslas: ..Att vid det numera obligatoriska "gruppfotot" på väg till Borås, upptäcktes vid studier av fotoresultatet en man som numera går under benämningen Karl-Alfred...
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Inläggav Reading1 » 071004 kl 21:08

Det tisslas: Att Ängelholms ishall nyligen hade finbesök, då två Chelseafans var på besök hos bekant i staden. De två hade väl knappast några förhoppningar då ishockey i England har ungefär samma status som ett solarium i afrika.
De två besökarna verkade dock trivas då Röglesupportrarnas sånger var väl kända från Fotbollsläktarna i England. De två besökarna sjäng ivrigt med i sångerna men då inte med de svenska orden. Vilken tur att det var just i Ängelholm man hamnade, hade man hamnat i Växjö, Malmö, Nybro eller någon annan håla där man har implanterat annan typ av sånger då hade de två fått betydligt större problem att lufta struparna..
Det tasslas: När vi ändå är inne på sånger så har det senaste åren/året dykt upp välkända melodier och i vissa fall plagierade texter på lite olika Allsvenska Fotbollsarenor. Nu håller vi tummarna för många av de svenska lagen i Fotboll och att det blir lite intressanta matcher mot europeiskt toppmotstånd. Vem vet, nästa gång man ser match från någon europeisk liga så känner man kanske igen någon viss melodi.
Vi har för övrigt inte bara haft besök från Chelsea i vår ishall, nyligen var det en supporter från ett elitserielag nere för att "kolla in ishallen". Vi har också i inledningen av serien haft besök från danska besökare och Rögle borde kanske nu försöka marknadsföra vår atmosfär i internationella kretsar.
Vem vet, nästa gång kommer kanske en hel buss från Schweiz för att kolla in AIA och lägger ni på en hundring per person så inkluderas en runda på Nick`s innan match. Vi lovar att vi gärna sprider vår syn på läktarkultur vidare ut i världen, bara dom bjuder på bira...
andre
Inlägg: 288
Blev medlem: 070510 kl 19:35

Inläggav andre » 071004 kl 21:46

Det tisslas om att från början anknytna AIA-melodier kommer eka på diverse fotbollsarenor nu när ett visst rödblått lag från Helsingborg tagit sig till UEFA-cupens slutspel.
Ekberg
Inlägg: 373
Blev medlem: 071014 kl 18:48

Blommogram

Inläggav Ekberg » 071029 kl 18:18

...om att några inbitna rögleiter i ren glädje skickade ett vackert blommogram till Daniel "malmödödaren" Åhsberg (båda målen när malmö besegrades av Oskarshamn). Bara att hoppas att fler spelare förtjänar en blombukett i år!
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Inläggav Reading1 » 071112 kl 18:12

Det tisslas: ...om en händelse i Ängelholms centrum i lördags kväll. Fyra överförfriskade (malmösupporters?), med grov skånska hade stått och sjungit nidramsor om AIA och Rögle utanför Röglesupportrarnas stamställe Nick`s.
Man kan ju tycka att det är en prestation, men jag kan lugna er alla med att säga att stället var helt tomt för kvällen....Händelsen noterades dock av en yngre Röglesupporter som slängde sig på mobil-telefonen för att föra nyheten vidare. Den förste som fick beskedet var en gammal supporterräv som naturligtvis ej blev så glad av det inkommande telfonsamtalet, tillika boende inte många hundra meter från stället ifråga. Sagt och gjort gav sig den gamle av på en snabb joggingtur iklädd kallsonger och t-shirt, dock utan någonting på fötterna. Efter en snabb avklarad språngmarsch var den gamle hjälten framme, men då hade personerna med grov skånska redan lämnat platsen i en buss söderöver. Nu tisslas det om att det ska finnas bildbevis på när "profilen" anlände, men då vi inte hänger ut någon med namn eller bilder på vårat forum så sätter vi punkt för händelsen med orden: Nästa gång får du ge fan i t-shirten, den tar för lång tid att ta på sig..
Användarvisningsbild
Nemo
Inlägg: 750
Blev medlem: 070920 kl 13:55
Ort: HBG
Kontakt:

Inläggav Nemo » 071112 kl 18:31

Reading1 skrev:Dags för lite tissel och tassel...vårt tissel består i interna betraktelser likväl som externa betraktelser. Med andra ord: Egentligen totalt meningslöst skvaller
Det tisslas..." Om en äldre Rögelsupporter som i varje fall har 20 år på nacken på ståplats ännu en gång har planerat sin utlandssemester väldigt illa..."Klassiska" Röglematcher som första hemmamatchen, första bortamatchen missades i år. Förra säsongen så missade resenären bortamatchen mot Malmö...Nu undrar vi alla varför en del prioriterar att komma bort från Sverige när det vankas match, medan andra tar sig halva jordklotet runt och tillbaks för att få se premiärmatchen...
Det tasslas: ..Om att (och detta trodde jag aldrig jag skulle få skriva) polisstyrkan och vakterna i Borås ishall är dom i särklass trevligast som vi har stött på. Det tisslas t.o.m om en av poliserna som stod och nynnade med en av Röglesångerna...Om poliserna i borås är dom trevligaste så lär motsvarande personal i malmö för evigt toppa ligan över det motsatta.
Det tisslas: Om en av de trognaste yngre supportrarna, tillika byggnadsarbetare, gick till jobbet som vanligt dagen efter Borås-matchen. Det skulle han inte gjort...En av arbetsuppgifterna var förlagt till en bäck..och branten ner var kraftig. Det slutade precis som ni anar. Grabben halkar ner och blir fast i det meterhöga vattnet. Då botten bestod av mycket elakartad lera så sögs killen fast och blev stående i vattnet mer än 2 timmar utan att kunna förmå att röra sig. Efter ett otal antal "hjälp!!!" så kom undsättning till platsen. Det snackas om att Räddningstjänst fick rycka ut och dra upp honom med rep. Så går det när man bara har hockey och brudar i huvudet och inte tänker på var man sätter fötterna.
Det tasslas: ..Att vid det numera obligatoriska "gruppfotot" på väg till Borås, upptäcktes vid studier av fotoresultatet en man som numera går under benämningen Karl-Alfred...Måste bara fråga nu när ja såg foto...var e alla bilder som folk tar på hockeyn??...kanske dax o lägga upp lite av dem i ett eget galeria. Eller va sägs?. ska ja öppna en egen tråd eller någon gör de till mej???
Rivierans Guldgosse
Inlägg: 6
Blev medlem: 071117 kl 13:52

Inläggav Rivierans Guldgosse » 071117 kl 14:26

Det Tasslas.....att en gammal läktarprofil äntligen fått sina 15 sek of fame.Vi å andra sidan förstår äntligen vad tillrättavisning betyder,och det på självaste Nationalarenan.
www.svenskaspel.se och så klickar vi på den lilla landslagsgubben nere i hörnet.
AIAstellan
Inlägg: 780
Blev medlem: 070518 kl 09:16

Inläggav AIAstellan » 071117 kl 15:52

Fan va gott ! Groundmanagern himself... Härligt !
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Det tisslas...

Inläggav Reading1 » 071123 kl 15:04

Det tisslas om att en kär gammal vän tar flyget hem från halva jordklotet för att sitta på Sektion F den 12:e December. Sådana initiativ välkomnar vi "stammisar" i tider då det är jobbigt för vissa att ta sig från sin soffa ut till ishallen vissa matchdagar.
Jaja, innan alla blir så upprörda, jag vet att det är vår ärkerival vi möter, och inte Nybro...
Vi hoppas få svinga några bägare innan match med dig och åter få höra historien om hur vår hjälte hamnade på sjukhus, medan spårvagnen hamnade på skroten...
Användarvisningsbild
AIAnr10
Inlägg: 508
Blev medlem: 070727 kl 12:33
Ort: Luntertun

Önskelistan!

Inläggav AIAnr10 » 071211 kl 08:30

Det var i förra veckan sista dagen för inlämning av årets önskelista inför stundande Jultider. För RBK´s meste ståplatssupporter präglas, enligt rapporterna, önskelistan av starka teknologiska inslag. Det önskas om elvispar, DVD, elektronikst fotbad, ringklocka samt moped. Det mest anmärkningsvärda på listan är dock MOBILTELEFON, en anpassning till dagens samhälle som få trodde skulle ske. Nu är det på intet sätt så att denna telefon är given som paket...givaren kan ju fastna för det elektroniska fotbadet istället. Men enbart det faktum att mobilen är med på önskelistan är ett framsteg, den som överlever julhelgen får väl veta. Men ett tips är att ta med mobilen till bortamatchen mot Västerås, då är där ju ett par timmar på resan för internutbildning på funktioner som telefonbok, SMS, spel, radio etc.
Så vi får alla hålla tummarna för vår kamrat, må Tomten stå oss bi.

AIAnr10
Ljunggren
Inlägg: 567
Blev medlem: 040721 kl 13:39

Sett & hört..

Inläggav Ljunggren » 071230 kl 19:04

En världsback med stort hjärta, vi kan kalla honom Benny, stod i första periodpausen i matchen mellan Rögle - Växjö och ryckte i en mängd dörrar för att komma in i ishallen för att kunna följa sitt kära RBK. Dock utan framgång. Vid närmare förfrågan visade det sig att sagda gentleman saknade biljett. Och det vet ju alla att det numera är en omöjlighet att komma in i periodpauserna utan dito.
Nu tycks det från läktarhåll att kanske just den här personen kunde få lov att vara undantaget som bekräftar regeln.
Men det kanske, helt enkelt, är så han han är en av dem som följde med i det senaste portningssvepet?
Senast redigerad av Ljunggren 080110 kl 11:00, redigerad totalt 1 gång.
Ljunggren
Inlägg: 567
Blev medlem: 040721 kl 13:39

Vafan?!

Inläggav Ljunggren » 071231 kl 08:13

Det är inte utan förvåning, men också med ett snett leende vi kan hälsa en gammal läktarprofil tillbaka i ishallen.
Efter en bortavaro som sträcker sig ända från elitserietiden noterads från ståplats att "old habits die hard" och att den gamle hardcoresupportern hittat tillbaka till scenen för brotten.
Hans nya plats höjde, dock, på mer än ett par ögonbryn då den inte återfanns på ståplats utan på en något mer "officiell" plats i hallen.
Vi önskar "lycka till" med den nya karriären och passar samtidigt på att fråga hur det står till med katterna...
Ljunggren
Inlägg: 567
Blev medlem: 040721 kl 13:39

Saida/Reading1 = schizofren?

Inläggav Ljunggren » 080110 kl 11:07

Reading1 skrev:[Vem vet, nästa gång kommer kanske en hel buss från Schweiz för att kolla in AIA och lägger ni på en hundring per person så inkluderas en runda på Nick`s innan match. Vi lovar att vi gärna sprider vår syn på läktarkultur vidare ut i världen, bara dom bjuder på bira...


Där ser man! Det som spås och spånas i denna tråd håller sig mer till sanningen än en hockeytränare i slutet av januari.
Klarast putsad kristallkula i Oktober hade Reading1 som förutspådde vårt studiebesök av Schweiziska Fernebachefans med torra strupar. Heder åt honom.
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Re: Saida/Reading1 = schizofren?

Inläggav Reading1 » 080110 kl 11:19

Ljunggren skrev:
Reading1 skrev:[Vem vet, nästa gång kommer kanske en hel buss från Schweiz för att kolla in AIA och lägger ni på en hundring per person så inkluderas en runda på Nick`s innan match. Vi lovar att vi gärna sprider vår syn på läktarkultur vidare ut i världen, bara dom bjuder på bira...


Där ser man! Det som spås och spånas i denna tråd håller sig mer till sanningen än en hockeytränare i slutet av januari.
Klarast putsad kristallkula i Oktober hade Reading1 som förutspådde vårt studiebesök av Schweiziska Fernebachefans med torra strupar. Heder åt honom.


Nu ska det sägas att spåkulan var något grumlig, p.g.a välbekant innehåll i glaset,... för inte fan bjöd han på bira....??
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Nu är det kokta fläsket stekt...

Inläggav Reading1 » 080115 kl 09:24

Det tisslas om att nu är det kokta fläsket stekt, som man brukar säga.
Samtliga Ängelholmare ges rådet att barrikadera sina fönster/dörrar, släcka lampan, ej gå ut på stan efter 16.00, och skaffa sig livvakter.
Varför detta nu då?
Jo, Rögles säkerhetsansvariga är djupt oroliga vad som kommer att hända i Ängelholms Centrum nu när Rögle baren ej får förlängt tillstånd. Rögle fans förväntas dra fram i mängder och ställa till med allsköns oro i vår egen stad....(?????...)
Ja, dom det handlar om måste vara de 4-5 personer som brukar samlas på lokal för att avnjuta en pint of lager innan match.
Nu frågar vi oss om det kommer att råda undantagstillstånd vid matchdagar för att minimera oron bland Ängelholms lokalbefolkning.
Nu ska det sägas att vi stödjer tanken på bar i ishallen såväl som friheten att kunna ta sig en pint på lokal inne i Ängelholm också, utan att Ängelholmarna ska behöva känna sig nervösa.
För herr säkerhetsansvarig -som väl är en trogen läsare av vårt forum- kan vi lägga till att denna tråd skrivs med en glimt humor, och att vi hoppas att ett sådant här inlägg ej är skäl för avstängning från vår kära ishall.....
AIAstellan
Inlägg: 780
Blev medlem: 070518 kl 09:16

Inläggav AIAstellan » 080115 kl 11:38

Världsklass.
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Det tisslas...

Inläggav Reading1 » 080131 kl 08:32

Det tisslas bland Rögle-grabbar kring den senaste undersökningen om hjärtproblem kring Fotbollsmatcher. I Tyskland har man konstaterat att hjärtat tar stryk om man hetsar upp sig för mycket i samband med Fotbollsmatcher. Nu kan ett antal Rögle-grabbar lägga fram en alternativ teori. Att gå och titta på ett viljelöst Rögle en onsdagsmatch mot Bofors, sliter inte alls på hjärtat...ja nu kanske jag egentligen syftar på spelarna. Bland fansen (de hårt prövade) sliter sådana insatser mer på det som sitter en bit över hjärtat...nämligen hjärnan..... Flera dagar efter en match så ses fortfarande grönvita själar ta sig för pannan och lägga pannan i djupa veck. Detta beror på den molnande värk som uppkommer då man som supporter inte kan förstå varför man spelar ishockey i Rögle utan att egentligen vilja det. Dessa funderingar kan innebära sömnlöshet, aptitlöshet, nedstämdhet och i svåra fall impotens...
Teorin är framatagen av ett gäng icke-medicinstuderande Rögleiter och har inte kostat en krona i forskningsresurser. Den som vill publicera denna undersökning bes vänligen därför att kontakta några av ståplatsfolket i klackhörnan, och mot viss ersättning kan vi fundera på saken....
Användarvisningsbild
bakomfumlare
Inlägg: 2166
Blev medlem: 070510 kl 21:23
Ort: Lillehammer, Noreg

Re: Det tisslas...

Inläggav bakomfumlare » 080131 kl 09:56

Reading1 skrev:Dessa funderingar kan innebära sömnlöshet, aptitlöshet, nedstämdhet och i svåra fall impotens...


...samt blandmissbruk (groggar på vodka, ginseng och tran mixat med Ventolin), ångest, vanföreställningar och häftiga raserianfall riktat mot döda föremål. Sprider sig som en farsot och har nu också nått Østlandet i Norge...
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Vad händer med sporten??

Inläggav Reading1 » 080208 kl 11:25

Det tisslas bland ett antal Rögleboys, om den senaste chockerande nyheten om att samtliga Premier League lag har undertecknat ett avtal som innebär att man "horar" bort en hemmamatch till en annan världsdel för att sprida varumärket "Premier League". Med andra ord kan Manchester.U. förlägga en av sina hemmamatcher till ex. Dubai eller Los Angeles.
Man undrar vad de fans säger som följt sitt lag i samtliga hemmamatcher under flera år (jo, det finns sådana fans ännu), men nu får problem med att se sitt kära hemmalag om dom ska spela på annan värlsdel.
Nu tar det ett tag innan dessa "trender" når Sverige. Men nog sitter det någon svensk klybbdirektör utan hjärta för sitt lag som kan tänka sig samma scenario bland svenska klubbar, allt för att visa vilken affärsmannaskap han besitter.
Nu kan tanken tyckas svindla, men en hemmamatch för Rögle förlagt till Bangkok eller Dubai, hade ju varit "annorlunda".
Vu uppmanar därför redan nu en av de
reseansvariga i AIA att kolla upp resealternativ. Kanske blir det Hyllingebuss hela vägen till Thailand, eller kan det finnas andra resealternativ. Fjellis!!!...gäller för dig att ligga i framkanten av planeringen...
Användarvisningsbild
yokobay
Inlägg: 172
Blev medlem: 071013 kl 16:38
Ort: Höganäs
Kontakt:

Det tisslas

Inläggav yokobay » 080216 kl 17:52

Att AIA hade en av sina äldsta medlemmar med sig i Oskarshamn och att han dessutom fyllde jämnt under kvällen. Punisher ordnade så att Pommers (50 års dag) födelsedag blev uppmärksammad av speakern i Arena Oskarshamn. Från oss i AIA fick han höra: "Pommer fyller 50 år idag, Pommer fyller 50 år idag, Pommer fyller år, Pommer fyller år, Pommer fyller 50 år idag". Vidare rullade klassikern "Pommer rullar skinn i Västerås" ett tag på läktaren och även "Grattis Pommer". Hoppas att hans födelsedag blev som han trodde...
Användarvisningsbild
Patrik
Inlägg: 1351
Blev medlem: 040721 kl 10:28
Ort: Järrestad - Rottne

Re: Det tisslas

Inläggav Patrik » 080216 kl 21:53

yokobay skrev:Att AIA hade en av sina äldsta medlemmar med sig i Oskarshamn och att han dessutom fyllde jämnt under kvällen.

En yngre AIA-medlem kommenterade detta på följande sätt:
- Jaha, det var ett skämt? Jo, jag tyckte att han ser lite yngre ut än så. (med betoning på "lite")
Användarvisningsbild
Snuggles
Inlägg: 156
Blev medlem: 070508 kl 22:02

Inläggav Snuggles » 080217 kl 14:00

Det tisslas om en överförfriskad kille från malmö som var i sundets pärla lördag natt. Trög som en miffare kan vara så tyckte han att det var lämpligt att gå omkring utanför tivoli och fråga folk var deras sympatier låg när det gällde hockey...

När han till slut stöter på en grönvit AIA-medlem så får han höra både det ena och det andra om vad den allmänna åsikten om hans lag här uppe i dessa trakter. Malmökillen blev ganska lång i ansiktet och ögonen blev mörka, varvid han måttar nåt slag. Dock var Röglekillen inte intresserad av nåt slagsmål en lördagkväll så han la inte ner nån större energi på killen..

Timmarna går och rätt vad det är så knackar nån på Röglekillens axel och måttar ytterliggare ett slag. Och Röglekillen kände litegrann att nu fick det vara nog..Men..eftersom detta inte är sverigescenen och att vi inte ska glorifiera våld så lämnar vi resten därhän...kan dock poängtera att malmökillen hade en ganska ordentlig bandagerad näsa när fabro blå tog hand om han för en go övernattning i HBG.

Röglekillen? Tja, känner jag han rätt så festade han nog vidare hela kvällen i lugn och ro...
Användarvisningsbild
Reading1
Inlägg: 540
Blev medlem: 070509 kl 07:34
Ort: Angel Island

Det tisslas...

Inläggav Reading1 » 080227 kl 10:15

Det tisslas om en Röglegrabb som på matchdagen mot Malmö, hade lite svårt att slita sig från jobbet tillräckligt tidigt. För att inte komma i direkt konflikt med arbetsledaren, fann den rådige grabben en väg ut ur det prekära läget.
Då det återfinns sågar, hyvlar och andra vassa verktyg på dennes arbetsplats, så var det bara att skrida till handling, och snart hade fingrarna trasslat in sig i sågmaskinen. "Off we go" och med blodet rinnande fick det bli ett besök på akutmottagningen, och således tidig avfärd hem från jobbet, dock tillfrisknade mannen så pass att han satt på bussen till Malmö någon timme senare.
Det tasslas:
...om att Rögleboys fick uppleva en sällan skådad sprinterinsats från Malmö"grabbar", vid senaste derbyt i Malmö. Indikationer hade funnits att Malmö-boysen skulle ta sig in bland avspärrningarna till där Röglebussen hade anlänt, och där Röglefansen var inspärrade, för att om möjligt försöka kasta sten på våra bussar och gärna också på Röglefansen. Då vi av erfarenhet vet att Malmös ordningsmakt inte är den bäst organiserade precis, så anade Rögleboysen oråd. Dock var det till stor förvåning som det helt plötsligt stod ett 20-tal Malmökillar inne vid "vårt" område. Dessa hälsades med orden: Välkommen, wankers!..Den sprinterinsats som Malmökillarna sedan gjorde var bland de svettigaste vi sett. Obekräftade uppgifter gör gällande att 100-metersloppet gick på ca 10,7 sekunder och det torde vara tillräckligt för att få en plats i kommande finnkamp. Det tisslas också om att Bo A Orm på Lilla Sportaspeglen, bjudit in hela gänget, så får ni se några unga killar med flackande blick, men med glöd i sprintersteget i "Lilla" så vet ni vilka det är...
Om friidrottsförbundet sedan vill att vi ska åka med som mentala coacher, vid en ev. finnkamp- framgår inte av spekulationerna...
Från de Röglesupporters(?) som tyckte att de få Röglegrabbarna skämde bort Rögle i detta sammanhang, kan vi framföra en ursäkt att vi inte tillät stenade fönster och flaskor kastade på de som stod i kön....
Användarvisningsbild
Nemo
Inlägg: 750
Blev medlem: 070920 kl 13:55
Ort: HBG
Kontakt:

Inläggav Nemo » 080227 kl 14:30

Det tisslas om att Arla kommer tillbaka till hösten. Det tisslas även om att Persson ska bli vår nästa tränare...
Men som sakt det tisslas och tasslas mkt nu för tiden...

Men de kommer från någon insatt i detta
Användarvisningsbild
timmyochpeo
Inlägg: 211
Blev medlem: 070921 kl 11:56
Ort: osby

Inläggav timmyochpeo » 080227 kl 14:40

persson redan klar för borås , så han blir det ej .
Användarvisningsbild
AIAnr10
Inlägg: 508
Blev medlem: 070727 kl 12:33
Ort: Luntertun

Tränare!

Inläggav AIAnr10 » 080227 kl 16:13

timmyochpeo skrev:persson redan klar för borås , så han blir det ej .


Nemo menar kanske Jim Persson :-) , men han heter ju numer Brithén....det var väl bara 15 år sedan han bytade namn. :-)

AIAnr10
Användarvisningsbild
Nemo
Inlägg: 750
Blev medlem: 070920 kl 13:55
Ort: HBG
Kontakt:

Inläggav Nemo » 080228 kl 14:03

nej ja menade GP. Men han e kvar i Katalog staden Ellos. Men va tror ni om arla?. kan han vara påväg hem igen till vårt kära Rögle``


Tillbaka till ämnet, grabbar!
Detta ska avhandlas i annan avdelning.
/Admin

Återgå till "Off Topic"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst