Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Trådar om gamla, nuvarande och kommande ("Silly Season") spelare, ledare och profiler i Rögle.
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171107 kl 23:28

Bengt
Inlägg: 23
Blev medlem: 160224 kl 23:20
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Bengt » 171108 kl 00:40

Långsiktigt måste först och främst varumärket Rögle stärkas ytterligare. Rögle måste vara en klubb som mer än andra klubbar i Sydsverige attraherar talanger, ungdomar, ledare, sponsorer och publik.
Varumärkets värde är kopplat till mycket mer än de sportsliga framgångarna.
Rögle är trots allt en relativt liten klubb och måste profilera och vidarutveckla sina kärnvärden
En stad där alla brinner för sporten på ett positivt sätt, en relativt liten hall med bra tryck i och hög ljudnivå på publiken. Bra ungdoms och juniorverksamhet och en bra relation med andra klubbar i närheten.
Det är önskvärt att åtminstone några spelare i laget som när de intervjuas som låter som när Amos Persson skriver på forumet d.v.s vedervärdig nordvästskånsk dialekt, med andra ord egna spelare eller spelare från närområdet. Vi (klubben OCH fansen) skall se till att återvändare vill tillbaks till Rögle, vi vill ha fler Kenny och Ted Brithen.
Rögle skall vara ett starkt varumärke med mycket positiv utstrålning på samma sätt som t.ex. Skellefteå och Brynäs. (Leksand hade också ett väldigt starkt varumärke som de degraderat rejält senaste åren, inte så mycket p.g.a sportsligt svaga resultat utan framförallt ekonomiska konstigheter kring klubben)) Färjestad är ett annat exempel på en klubb som på senare tid drabbats av korkade fans som ger klubben negativ publicitet trots sportsliga framgångar.
Här kan vi Rögle supportrar påverka väldigt mycket av vilken bild som klubben som sprids och vilken trivsel som det finns runt klubben i med och motgång.
Den skada på varumärket som HIF led när egna fans satte på sig rånarluvor och sprang in på planen och börja fajtas mot Henke och Jordan skall inte underskattas, vem söker sig frivilligt till en sådan klubb med den typen av publik? Vem vill sponsra en sådan klubb med risk för denna typ av negativ publicitet (Jämför bara med Martin Timell eller Tiger Woods där många företag/sponsorer runt dem snabbt fick kalla fötter och drog när det började blåsa).

Vi skall så klart kunna ha åsikter om spelare och deras insatser t.ex på denna typ av forum men det måste vara nyanserat, ingen äkta supporter bör sätta tillmäle typ sopa på egna spelare, vi måste hjälpas åt att höja den nivån. Det räcker med att konstatera vid något tillfälle att t.ex om någon tycker att två av våra backar har härlig fighting spirit och rätt inställning men deras teknik tyvärr inte räcker till för SHL. När det är konstaterat behöver det inte upprepas för många gånger.
I strävan att skapa en god stämning i och runt klubben ingår ju även hur vi supportrar bemöter varandra bl.a. på detta forum. Det bör så klart vara högt i tak men fortfarande respekt i tonen. Att totalsåga kompisar där vi alla håller på samma lag med att kalla dem idioter och alla andra tillmäle bidrager inte positivt till att stärka god atmosfär kring varumärket Rögle. Det handlar inte om att vi alla skall dunka varandra i ryggen men det som sägs skall framföras på ett nyanserat och respektfullt sätt.
Det går alltid att säga samma sak på många sätt.

Jag tror att klubben behöver förstärka med förmodligen två backar relativt snart för att vi skall ha en chans att slippa kvalserien.
Jag är nog lite skeptisk till om den nya tränarlösningen räcker men vill vänta några matcher innan jag uttalar mig. De två viktigaste posterna för att vi skall lyckas stabilera oss som lag för nästa år är tränaren och målvakten. Där gjorde tyvärr masken det lite för lätt för sig i år.

Jag tippar 4 poäng de kommande tre matcherna, några fler tips?
Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Oledha » 171108 kl 10:15

Bengt, det var mycket honnörs flaggande, moralkakor, hidan å didan, avrundat med två backar och tränarfrågan.
Rögle är en hjärtesak, om dom förtjänar det.
Bengt
Inlägg: 23
Blev medlem: 160224 kl 23:20
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Bengt » 171108 kl 11:56

[quote="Oledha"]Bengt, det var mycket honnörs flaggande, moralkakor, hidan å didan, avrundat med två backar och tränarfrågan.

Sant, det var ett svar på Mikes fråga ovan vad jag tycker behövs göras långsiktigt och kortsiktigt.
Kort svar, håll stilen även om det blåser, skydda och stärk varumärket så vi är en attraktiv klubb I framtiden.
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171108 kl 12:08

Bra Bengt! Jag gillar dina moralkakor! De behövs uppenbarligen och jag tänkte bidra med några själv. ;-)

Vi är en del av en engagerad supporterbas och därmed delar av kärnan i vad som sägs i och runt klubben (för vilka skriver och kommenterar mer än vi om RBK, inte ens Rooth). Vi ligger där och skvalpar som opinionstryck mellan klubb och media (en del av båda sidor läser oss förmodligen, eller kollar lite förstrött stämningen ibland oss). Vi är därmed viktiga för atmosfären kring laget och klubben, i förlängningen varumärket och den relativa framgången på sikt. Därför ska vi ha högt i tak här på vårt forum, men samtidigt vårda både innehåll och språk. Vi måste för vår egen och framförallt för Rögle BK:s skull undvika att "Trumpa" på Rögle och varandra. Språk och beteende på nätet är naturligtvis inte vad det borde vara. Låt oss föregå med ett verkligt gott exempel på vårt lilla Forum! Se det som en utmaning att försöka vara raka, ärliga, utmanande och ibland till och med provokativa med respekt. Ibland blir det missförstånd. Fråga då snällt vad den andre menade i stället för att "surtolka" och svara beskt. Om någon spårar ur, var då stor nog att kunna svälja och släppa det, kanske tom ignorera ett svar eller en skribent överhuvudtaget och gå vidare. Anmäl till relevanta instanser om du känner dig kränkt eller trakasserad. Vi vinner alla på det i längden.

Har läst ert senaste tjafs, i princip mellan MIke och några andra. Man kan skratta åt er. Men efter ett tag blir det irriterande och löjeväckande att privat tjafs tar så stort utrymme. Om ni likväl måste, snälla! Boka en boxningsring! Ta det direkt på gräsmattan! Kanske kan RBK upplåta en liten isfläck för en uppgörelse utan handskar? Eller så tjafsar ni helt enkelt vidare i en privat e-postkonversation! Iaf vill inte jag läsa sådant trams mer på detta forum. I så fall finns iaf risken att ni tappar mig. Om vi fortsätter med sådant infantilt sandlådetjafs, om "vem som har rätt om spelare X eller klubb ditt och datt nittonhundrafrösihjäl" etc och därtill lägga till tråkiga tillmälen så kommer vi knappast att bidra till RBK på ett positivt sätt, bara till att RBK vill hålla så långt ifrån sig som möjligt. Och då vill jag inte förknippas med det. Nöj er med att kunna droppa åsikter och synpunkter, få andras perspektiv och infallsvinklar! Det är som i skolan eller på arbetsplatsen. Vi behöver inte tycka om varandra, men vi måste kunna fungera tillsammans. Vi har samma intresse. Rögle BK och att det går bra för dem. Låt oss avhandla intresset med respekt eller låta bli!

Hoppas Eldebrinks avgång kan innebära att laget samlar ihop sig, reviderar målsättningen till att undvika kval, kommer ihop, slutar självömka och jobbar stenhårt som positiva svin allihop. Då kommer det att gå! Och det kommer vi så sakteliga att kunna bygga upp en gemensam tro på, i laget, här och runt ikring oss, OM VI INLEDER MED EN SEGER HEMMA MOT MORA! Oj oj oj så viktig match på alla sätt!

Vi behöver i dagläget inte upprepa vår syn på kvalitétsbrister i backbesättningen. Och vi behöver inte yla mer om behovet av värvningar i dessa led. Det är faktiskt ännu viktigare nu att laget ges chansen att samla sig, få visst lugn, struktur och fokus. Om alla backar fokuserar på att spela enkelt, rejält och med viss smartness utan egentliga finesser, bara efter sina egna resurser och enligt skolboken, så kommer det att räcka för att hjälpa Pogge och våra forwards att straffa Mora. Om ALLA forwards hela tiden hjälper att backchecka, stressa puckhållare och ta upp markering då de tappar puck, vara en blodigel och krympa ytor för motståndarna med ett "kortare lag", så kommer våra backar att klara det galant. Pogge får då mest plockpotatis. Men självklart kommer vi förr eller senare tillbaka till att vi behöver uppdatera på minst fyra av sju backplatser, förr eller senare. Vi har hela tiden sagt två, eller åtminstone en, nu, desperat. Och en seger mot Mora kanske egentligen inte ändrar på det. Men samtidigt, vad vore poängen att shoppa desperat om det inte finns något vettigt på hyllorna? Och varför ska vi då tjata om det? Får dagens besättning bara hitta enkelheten, viss trygghet och framgång så kommer de att räcka till att laget tillsammans som helhet räddar SHL-kontraktet utan kvalspel. Och skulle det gå fortsatt trögt, så är det fortfarande en bit kvar till transferfönstret stänger den 15 februari och många poäng kvar att spela om. Vi vinner egentligen aldrig något på att skrika, gapa och underblåsa panik och missmodighet. Vi får heller inte längre använda nedsättande ord om någon, varken Rögle-spelare eller Forum-kollega, oavsett prestation! Jag är övertygad om att både vi och Rögle fixar detta! För vi e bästa grönvita laget! Och vi ger oss aldrig!

Jag tycker det är skitbra att man man äntligen vikt åttonde backplats åt J20. Låt det nu vara så för överskådlig framtid! Spika in det i Lindabs väggar! Junisarna ska ha mycket nära kontakt med A-laget, vilket innebär stora möjligheter och ansvar. Då en av sju ordinarie fattas något ska en av junisarna vara beredd på att ta för sig, inte bara täcka upp utan dessutom förväntas göra sig gällande i konkurrensen. Det måste vara själva poängen med att ha ett J20-lag, att de ska kunna bidra som "B-lagsspelare" på studs och därmed också kunna uppvisa nytt flöde av talang i test inför kommande säsongers truppbyggen. Om vi ska stå oss i konkurrensen måste alltså J20 konsekvent tillhöra övre halvan av sin tabell. Där har vår så många gånger rosade talangfabrik faktiskt en bit kvar, ifjol och i år. En riktigt bra juniorverksamhet är absolut nödvändig för att klubben ska kunna etablera sig och hålla sig etablerad på lång sikt. Därför är det också logiskt att göra J20, "strukturellt kopplade och medskyldiga till A-lagets relativa framgångar" via åttonde backplats (och rimligtvis ca 14:e forwardsplats). Den åttonde J20-backen förväntas inte bara täcka upp med mössan i hand. Uppgiften ska vara att ta för sig och strida för en plats bland de sju ordinarie i truppen inför kommande säsong. Så låt mig förtydliga, närhelst nästa backförvärv behagar dyka upp så ska det vara en uppdatering av någon av de sju backplatserna. Då måste en av nuvarande sju skickas iväg, till IKO eller annanstans, för J20 ska aldrig mer vara längre ner i hierarkin än åttonde! Kom igen, upp på tå nu alla! Vi kan! :-)
Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Oledha » 171108 kl 12:11

Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Oledha » 171108 kl 13:29

Användarvisningsbild
Ramones
Inlägg: 312
Blev medlem: 131003 kl 20:26
Ort: Malmö
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Ramones » 171108 kl 14:05

Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171108 kl 14:19

Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Oledha » 171108 kl 15:20

GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171108 kl 15:37

Enligt Röglepodden vill Lilja in i båset och coacha backarna men säger att han inte har blivit kontaktad av Rögle.
UppflyttningsByrån
Inlägg: 124
Blev medlem: 170330 kl 08:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav UppflyttningsByrån » 171108 kl 15:43

Har en treori, helt tagen ur luften. och den har kanske redan berörts tidigare här av någon som är lite mer snabbtänkt. men men här kommer den.
Masken får upp rögle i SHL,
ringer Elderbrink och ger honom en bra lön (en av de bättre i SHL för att vara tränare harjag hört)
Sen har Masken sålt in Rögle som NU JÄVLAR ANDERS! ALLA KOMMER KOMMA!
Vi har stora ekonomiska muskler, bevisligen i en bra lön. vi ska spela en anfallshockey! vi ska spela "modernt" en top 6 hockey!
Elderbrink tänkte ohoj det låter bra, nu bygger vi lag. (såklart hörde ingen honom säga detta då han mumlade för mycket)
Masken börjar ringa rundor. NU SKA SPELARNA IN!
första året så gick det "okej", en nykomling som ingen vågar satsa på.. klart det är lite lurigt.. lite mindre cash än de andra också. men sen!
år två.. då inser man att det är fan inte så lätt att få in gubbar av den kaliber som top 6 hockeyn kräver.. men det kan bli bra, vi tror på att det som inte rögle loggan drar in kan maskens colorado kontakter dra in.
Sen kom Kaoset som ett brev på posten. men det var så att det var postNord som skötte postgången så det blev brev med skador för 5 år tillbaka..
AJAJ.. Och detta året så fanns det inte riktigt någon top6 tanke för grunden blev aldrig så bra som det skulle. Och nu blev vi påminda alla, spelare som supportar att man kan få hjärnskakning av att varar på träning också. Och den där top 6 hockeyn, den blev kanske inte "för dyr". Men idén köptes inte av agenter och spelare. Man trodde nog inte att det skulle gå. Rohan kom inte när Gondor kallade.

Jag hoppas på att en ny sportchef som sätter ett nytt fokus, på att bygga, med ett gångbart hockey tänk. som Alla köper, agenter och spelare. Säger MIF "vi ska vinna guld i år!" kan jag se att man som agent tänker.. " okej, de har gjort det märkliga saker förut.. har "muskler" , arena, organisation.. ".
Om Rögle säger det så är det lite " njae.. det tror jag väl inte.."
Även om målsättningarna är olika dessa klubbar emellan så tror jag ändå att Masken inte kunnat sälja in Rögles spelide till de som representerar spelare. därav har vi sett många utländska spelare. Och detta gjorde att spelide och manskap inte kom i harmoni.
Sen föll korthuset med ett brak. Elderbrink avgick.. tror vi.. han mumlade igen och dök inte upp sen.

Skämt och sido. tror att mellan raderna med ironi och påstående /rena spekulationer så finns kanske lite av någon form av sanning.

Vi är alla grön och vita bröder
Skånes vackra landskap här är vi
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171108 kl 16:08

Rooth nämner Lasse Johansson, Skellefteås tidigare sportchef, som ett potentiellt sportchefsnamn. Han har utgående kontrakt som assisterande tränare i Schweiz. Ge honom en bra lön och fria händer att styra upp organisationen, så kan det bli riktigt bra.
Användarvisningsbild
eleganten
Inlägg: 2304
Blev medlem: 081008 kl 08:47
Ort: Göteborg
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav eleganten » 171109 kl 11:07

Chris Abbot ny sportchef!
Tuborg
Inlägg: 1151
Blev medlem: 070508 kl 21:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Tuborg » 171109 kl 11:13

Då kanske de blir CAM som tränare.
Berra
Inlägg: 363
Blev medlem: 160306 kl 17:31
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Berra » 171109 kl 11:15

Prebens
Inlägg: 92
Blev medlem: 170424 kl 21:24
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Prebens » 171109 kl 11:16

Det har ryktats om Abbot i organisationen. Nu blev det Chris och inte Cam. Riktigt bra tror jag. 120% proffesionell i alla lägen. Nu blir det enbart prestation som gäller. Otroligt kul. Nu blir det åka av i klubben.
Användarvisningsbild
Demon-Willaume
Inlägg: 1592
Blev medlem: 090224 kl 23:29
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Demon-Willaume » 171109 kl 11:27

Användarvisningsbild
ogilthorpe
Inlägg: 3339
Blev medlem: 070509 kl 19:39
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav ogilthorpe » 171109 kl 11:42

Visst, oprövat kort som sportchef, men ändå ung, hungrig och en jävla vinnarskalle! Helt rätt attityd att få in i klubben! Det vore väl själva fan om man inte kan få till en hårdare kravbild med den pjäsen som sportchef.

För mig är det en match made in heaven med Björn Hellkvist, i och med detta pekar mycket åt det hållet. Precis samma glöd och vem fan kan glömma den episka matchen mot Frölunda, när Björn skickar in bröderna i byte efter byte och gör tre mål på 56 sekunder. Ett av de bästa minnena modern tid. DET var ta mig fan hockey när det var som bäst i arenan. DET är den typ av hockey jag vill se.

I stället för att, som tidigare i svensk hockey, byta spelare efter mål framåt lät Rögles andrecoach Björn Hellkvist bröderna Abbotts kedja vara kvar på isen. Den tackade – och 45 sekunder senare slog Cam in 2–0 på en retur.
– Jag måste ge Björn beröm för det. Han ser vilka spelare som är heta, säger Cam.
Efter 2–0-målet tog Frölundatränaren Ulf Dahlén timeout. De 30 sekunderna gagnade inte bortalaget – snarast tvärtom.
Björn Hellkvist släppte återigen in Abbott-bröderna och tredjemannen Mikael Gath. Resultatet lät vänta på sig i elva sekunder

https://www.sydsvenskan.se/2009-01-15/t ... -hade-show

Chris Abbott sportchef.
Björn Hellkvist head.
Cam Abbott ass.

Det är en vinnaruppsättning.
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav sinner » 171109 kl 11:46

andersson
Inlägg: 131
Blev medlem: 081019 kl 13:12
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav andersson » 171109 kl 12:01

Chris sätter tonen direkt i första intervjun (på hemsidan). Utstrålar energi och vinnarmentalitet, precis det jag vill se och höra.

Sen är han definitivt orutinerad i rollen men det finns många andra som gått från spelare till sportchef kort efter efter spelarkarriärens slut. Så det behöver inte vara ett stort problem.

Men här och nu behöver vi se lite bättre resultat på isen.
Användarvisningsbild
eleganten
Inlägg: 2304
Blev medlem: 081008 kl 08:47
Ort: Göteborg
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav eleganten » 171109 kl 12:21

Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171109 kl 12:23

Chris Abbot! - riktigt glädjande! Precis rätt kravbild och ledord man gick på - precis rätt typ man fann!

Oerfaren, nja. Sanning med modifikation. Har man hans personliga egenskaper och tio års erfarenhet av SHL-hockey så räcker det nog långt. Har han dessutom blick för att se egenskaper hos andra så är han perfekt. Nätverk kan alltid utvecklas. Praktiskt som svenska språket, kontraktsskrivande m.m. är ju inte svårare än att han lär sig det ganska kvickt om han vill och behöver. Thuresson, Masken och co lär ju backa upp honom i de bitar som behövs. På det hela taget är detta så in i helvete bra, smart och önskvärt, att ta in en ung, hängiven människa som kan skapa något nytt, personligt, för egen del och med Rögle. Mycket bättre än t.ex en trött gammal gubbe som redan gjort det och nu skulle försöka upprepa sitt recept på ny mark. Långt ifrån säkert att det fungerar överallt. Mao jättebra att t.ex Lars stannar i Schweiz.

Undrar bara hur Chris får kontroll över arbetet med truppen inför kommande säsong om han inte börjar förrän maj 2018. Han tjuvstartar rimligen rätt rejält...

Håller med om drömtränarkonstellationen inför nästa säsong: Hellqvist, Cam & Lilja + Wännström. Men tycker vi ska coola oss några omgångar nu och ge Ross & Hansson en chans att få ordning på torpet. Och suga lite på de positiva vibbar som nye sportchefen ger!
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171109 kl 12:53

Häftigt val! Tror att det kan bli riktigt bra på sikt. Chris är en intelligent herre och vinnarskalle av stora mått! Känslan är att han har ett hyfsat stort kontaktnät redan, både i Svea och i NA.
Nu ökade sannolikheten för att vi får se Cam i båset avsevärt! Precis som Ogilthorpe resonerar så kan detta också innebära att man har Björn Hellkvist med i bilden, eftersom bröderna gick väldigt bra ihop med honom.
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171109 kl 13:41

GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171109 kl 14:32

Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171109 kl 14:50

Jag blir så glad och förväntansfull av allt som Chris Abbott säger via hemsidan och HD...
Just därför att han vet så väl att framgång inte kommer per automatik bara för att man har ett namn. Han är ödmjuk och vill jobba hårdast, så hårt och länge det krävs för att lyckas. För lyckas ska han! Underbart! Hoppas att hans väg dit inte blir alltför krokig...
Och i det närmaste hoppas man på en segersvit och lite arbetsro utan allför överhängande kvalnojja...
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav GrönvitaMike » 171109 kl 15:07

Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Henrik » 171109 kl 15:55

Användarvisningsbild
Demon-Willaume
Inlägg: 1592
Blev medlem: 090224 kl 23:29
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp & Silly Season 2017/18

Inläggav Demon-Willaume » 171109 kl 16:15


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Återgå till "Röglespelare"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 21 och 0 gäster