Rögles trupp 2018/19

Trådar om gamla, nuvarande och kommande ("Silly Season") spelare, ledare och profiler i Rögle.
Användarvisningsbild
captain
Inlägg: 2328
Blev medlem: 070619 kl 13:57
Ort: Jonstorp/The world
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav captain » 180424 kl 17:29

Kukmätning på högnivå!

För mig ser det ut som alla är relativt lättkränkta. Iofs rörande olika saker. :)
Det är sedan relativt långt tillbaka i Sverige "bestämt" att den som anser sig kränkt har rätten att känna sig just det.
Det är således inte den som "kränker" som sätter den gränsen.

Det gäller alla, hög och låg, samt idioter.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 17:35

Nu kränkte du mig Captain eftersom du förutsatte att jag har en snopp.

Jag identifierar mig som ickebinär och rasifierad - Det folk idag kallar för "Hen"
Användarvisningsbild
Mygel
Inlägg: 2923
Blev medlem: 070509 kl 07:58
Ort: Skåne
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Mygel » 180424 kl 17:39

Verkar mest som att vissa skribenter är kränkta av att andra skribenter inte håller med dem i deras åsikter. Tyvärr ett klassiskt beteende här inne som går i vågor.
Användarvisningsbild
captain
Inlägg: 2328
Blev medlem: 070619 kl 13:57
Ort: Jonstorp/The world
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav captain » 180424 kl 17:40

Mygel skrev:Poäng med Zaar är väl att han troligtvis kunde välja o vraka ganska friskt bland alla SHL klubbar när han kom tillbaka. Trots det valde han MÖFF av alla lag.

Om han tvunget måste bo i Skåne så kan han lägga ner sina fortsatta aspirationer för NHL...


Där håller jag inte med dig riktigt.
Om man vill spela hockey i Sverige för att åter kunna ge NHL en chans (vilket jag tror är kört) är Skåne platsen att vara på. :)

Vill man dessutom spela i Las Vegas eller St. Louis så är NV-Skåne perfekt att bo på. :)
Användarvisningsbild
captain
Inlägg: 2328
Blev medlem: 070619 kl 13:57
Ort: Jonstorp/The world
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav captain » 180424 kl 17:41

Titanus88 skrev:Nu kränkte du mig Captain eftersom du förutsatte att jag har en snopp.

Jag identifierar mig som ickebinär och rasifierad - Det folk idag kallar för "Hen"


Det var en metafor. :) Så ta det inte personligt.
Om jag kränkte dig så ber jag om ursäkt.
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav GrönvitaMike » 180424 kl 17:51

captain - Att du inte förstår att han var ironisk. Herrejävlar.
Macke.E
Inlägg: 52
Blev medlem: 180316 kl 13:30

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Macke.E » 180424 kl 17:58

UppflyttningsByrån skrev:
captain skrev:
UppflyttningsByrån skrev:
Blir lite trött på all energi som skall läggas på att "hata" spelares och ledares beslut om att gå till MIF.
Jag förstår att det svider i ögonen och det skall det göra i denna rivalitet. Men som många nämt så har Rögle haft en dålig kultur inom organisationen. Tror att den tid som var innehöll svåger politik och ryggdunk. Bogrenarna verkar vara de stora bovarna i dramat. Om någon ska vara Judas så tror jag bestämma att de två / en är de ända som kan göra sig förtjänta av en sådan titel. Styrelse Bogren har, som jag förstått det, gjort allt för att varar precis lika svinnig som en viss herr Nilsson.

Alla borde se, trendbrottet efter Sam och Chris. helt plötsligt börjar vi få mer kontakt med de spelare vi lyckats jaga bort tidigare. De börjar komma hem igen, låt oss istället varar positiva till att vi nu är en klubb som våra duktiga exportspelare kan tänka sig att komma tillbaka till. Finns säkert många tillfälligheter i detta också. Men jag tänker heja på Zaar och efter hans första mål mot MIF nästa år är allt gammalt glömt!


Du kan ha en tanke i att Bogrens hade principer. Liknande en del framför här. Det är kanske därför vi såg en del märkliga saker ske "utan" anledning.
Bogrens har alltid satt RBK främst men möjligen ibland på ett sätt som inte gynnat föreningen på längre sikt.


Jo det är klart, men tror att vi är många som också måste inse att med vissa principer och bakåtsträvande inställning så kan vi aldrig bli ett bra SHL lag. Vi behöver inte älska Malmö, Växjö eller något annat lag. Men tydligen så fungerade inte den attityden som tidigare fanns. Tror att det nya Rögle kommer bevisa detta, tror med de resultaten att även tonen här inne kommer ändra sig på vissa.. har såklart inte samma hopp för alla ;-) ;-) ;-)Förstås ett helt befängt inlägg, du menar alltså på fullaste allvar att vi kan aldrig etablera oss i SHL om vi inte tar tillbaka en spelare som valde att pissa på oss och istället gå till MIF för att sedan komma krypande tillbaka? Det där är förstås så urbota korkat så man blir mörkrädd.
Macke.E
Inlägg: 52
Blev medlem: 180316 kl 13:30

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Macke.E » 180424 kl 18:04

Henrik skrev:
GrönvitaMike skrev:Jag förstår Mackes poäng men det är på principiella grunder. Det är inte skitsamma för oss som är öppna för en återkomst för Zaar. Han gjorde fel och det tar emot även för mig men jag tycker fan inte att det är vårt största bekymmer att ta tillbaka en Rögleprodukt som förmodligen älskar Rögle mer än svinen men valde dem för sin egen utveckling som spelare. Vem kan beskylla honom för det med tanke på vilka höns som satt på ledande positioner i Rögle? Tror ni att han ångrade sitt beslut när Rögle slog SHL-rekord i uselhet med 0p och 3-17 i målskillnad och fick fiaskostämpel redan efter 3 omgångar? Vi fick en klasscenter som Brithen att se ut som brunkande fjärdecenter under Eldebrink. Jag tror tyvärr att Everberg satte igång den här hemvändarproblematiken när han valde Växjö istället för det eviga kvallaget vilket också visade sig vara rätt beslut i slutändan. Helt säker på att Everbergs val och positiva utveckling året innan var en stor anledning till att Zaar valde bort oss. Det hjälpte inte heller att våra representanter inte var på plats när man tog emot Zaar vilket han själv kritiserade mellan raderna.

Jag kan störa mig mycket mer på alla medelmåttor med Röglehjärta som bidragit till att vi fått kvala mot allsvenska pisslag år ut och år in. Det finns Röglespelare i den befintliga truppen eller som precis lämnat som jag ogillar mer än Zaar. Jag har hellre en 25-30p forward i laget som kommer från Malmö (Zaar) än en medioker Rögleikon som Almen. I det här exemplet skiter jag fullständigt i att Zaar tillhört Malmö och att Almen blivit en ikon. Jag tar hellre den bättre spelaren. Trött på alla j-a medelmåttor med sk Röglehjärta.

Mitt hat styrs ofta av tabelläget även om det finns ett djupt inneboende hat mot just MIF. De här senaste två åren har jag hatat KHK, Leksand, Mora, AIK och Örebro betydligt mer än Malmö just för att de är/var ett större hot. Vi behöver utmana Malmö sportsligt för att de riktigt starka hatkänslorna ska väckas till liv. Förutom vid derbyn för då är man helt vild oavsett. Har lite svårt att gå igång på ett semifinallag när vi själva får kvala. Jag har svårt för folk som gapar om Malmö i ett läge där Rögle är extremt mycket sämre. Det är lite som att Espanyolfans skulle häckla Barcelonafans. Mest bara pinsamt. Det känns faktiskt mest som avundsjuka och lillebrorskomplex som någon skrev. Riktiga vinnarskallar bland fansen håller låg profil tills Rögle börjar utmana svinen på allvar så att hatet kan rättfärdigas.

Exakt så! Givet att Zaar ville ha nära hem så är det bara att erkänna att MÖFF var ett väldigt logiskt alternativ för honom förra säsongen. Rögle var inget alternativ. Självfallet inte heller för Everberg. Bara löjligt och kontraproduktivt att döma dem. I stället bara för oss att kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och bli bättre för att vara ett bättre alternativ för hemvändare framöver. Brithén var en viktig pusselbit, men uppenbarligen också mer i "Sjögren-fas" än i "Zaar-fas" av karriären. 2xAbbotts som både paniklösning och framtidssatsning en viktig markering att nu får det fanimej vara nog med lallandet och lindansandet. Sjögren presenteras inom någon dag. Det bekräftar ambitionerna och ger trovärdighet. Att utvecklingsspelare, och dessa namn ser spännande ut, hittills varit lättare att värva är inget konstigt alls.

Kjellbergs projekt, anställningarna i Akademin, heltidsscout, uppdateringarna på tränarposterna, is året runt m.m. Allt verkar gå åt rätt håll! Chris har hittills byggt om laget nästintill klanderfritt. Men en hel del återstår. Bara att hoppas att de tunga pjäserna trillar in snart.

Till sist. Hat, hets, uppvigling till våld, bengaler på läktare osv är bara sjukt och avskräcker fler än det lockar. Varje gång jag ser sån skit hoppas jag att polisen/våldsmonopolet prylar skiten av idioterna, låser in dem och kastar nyckeln samt att klubbarna portförbjuder dem på livstid. Upprensning och mindre skattemedel på aporna, annars tomma läktare, punkt! De som söker hat, hets och våld kan åka till Västbanken eller nåt. Rivaliteten och prestigen mot lokalkonkurrenten MÖFF skall vi använda till vår egen fördel, som väckarklocka, tändvätska, någon vi alltid vill slå till varje pris oavsett hur bra det är. Faktiskt, ju bättre de är ju bättre för oss för att det tvingar oss eller stimulerar oss till utveckling för att kunna mäta oss med dem. Betänk om MÖFF legat i div 1, vad hade då rivaliteten varit värd? Den hade ju bara låtit fånig! I den meningen är det faktiskt bättre att "älska sin fiende". Att överhuvudtaget fundera på t.ex Stass och Hansson fortfarande som "Judas", låter för mig som bibliskt korkat.


Det är alltså "löjligt och kontraproduktivt" att äcklas av att Zaar väljer att gå till MIF? Du har precis bevisat att du är en riktig plastsupporter som tycker det är lite roligt att titta på Rögle men det är tydligen även roligt att det går sååå bra för alla människor som går till alla lag, gud va rooooligt för dom....

Hat och hets är något positivt, det är ingen slump att det är fullt mot MIF varje säsong. Det är ingen slump att DIF-AIK och DIF-Bajen, HIF-MFF osv drar mest publik, där är det även en grym stämning där hatet är en naturlig del av det hela och eldar på stämningen. Att du förespråkar tomma läktare visar vilken pinsam plast-supporter du är, direkt skrattretande. Du tycker alltså det är positivt att det går bra för MIF, HAHAHAHAHHAHAHAHAH herregud vilket skämt.

Hansson är Judas, Stass är det inte med tanke på situationen som var där. Det har blivit sjukt uppenbart att du ser hockey som ett litet intresse men att du brinner för RBK, nope verkligen inte.
Macke.E
Inlägg: 52
Blev medlem: 180316 kl 13:30

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Macke.E » 180424 kl 18:05

Henrik skrev:
Macke.E skrev:
Titanus88 skrev:MackeE läste du mina långa utlägg på föregående sida?
Det du pratar om har tyvärr blivit urvattnat.


Jag läste, det blir urvattnat om vi låter det bli urvattnat. Om vi låter oss bli ännu en i raden av plastsupportrar, jag personligen kommer dock ALDRIG bli sådan.
Det är upp till oss som brinner för RBK och hatar MIF att aldrig acceptera att spelare pissar på oss och sedan bara välkomnas in, det är ju för f-n helt befängt!
Det är ju direkt ryggradslöst att ens tänka på att acceptera att ta in en sådan spelare, helt obegripligt!

Plast är redan omodernt. Det ni saknar tillhör stenåldern. Allt sjukt hat är inte det minsta macho, bara töntigt! Man kan ha stenhårda principer iaf! Jag tycker också det är ryggradslöst att acceptera folk som beter sig illa. Det tycker jag dock inte Zaar har gjort. Att signa med di rälige kan i sig inte vara ett brott. Förstår att firandet av målet sticker i ögonen, man det tycker jag man se mellan fingrarna med. En helt annan sak om det snackas skit eller beter sig illa.


Dina kommentarer visar som sagt att du anser att man ska kunna bete sig hursomhelst, detta antagligen för att du ju ser MIF som ett lag i högen vilket ju bara visar hur historielös du är.
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav GrönvitaMike » 180424 kl 18:07

Håller med Macke. Hat och hets skapar de där riktiga känslorna.
Macke.E
Inlägg: 52
Blev medlem: 180316 kl 13:30

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Macke.E » 180424 kl 18:08

Henrik skrev:
Titanus88 skrev:
GrönvitaMike skrev:Henrik - Själv hoppas jag att Collberg och Rensfeldt floppar så in i helv i Timrå.


Jag med. Vilket dom också kommer att göra, precis som hela Timrå.

Tråkigt att höra er småaktiga inställning. Kan knappast bidra positivt till era liv. ;-)


Att ha principer och inte acceptera att folk behandlar en hur som helst är knappast något jag ser som negativt. Du lär ju dock vara en av universums största tofflar :)
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180424 kl 18:11

Någon som vet hur det blir med Lilja, en kanon ersättning för Collberg:)
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180424 kl 18:19

En som jag kunde stå ut med, trots att han firade sina mål mot RBK är Cehlin, då han egentligen var sur på Masken och Eldebrink.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 18:33

Skillnad om man drar till Luleå eller om man drar till MIF.
Det folk här inte förstår är om min flickvän inte suger av mig en kväll då knullar jag inte hennes syster.
Eller för att undvika metaforer - Om inte Eldebrink & Masken ställer upp med kaffe och kaka - Då springer du inte till Percy & MIF för fan.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 18:50

Växjö lyckades idag värva den magnifika Niclas Burström. Otroligt vilken bra värvning.

Färjestad ville inte vara (mycket) sämre och lyckades knyta an Linus johansson inför nästa säsong, skrev på föregående sida om Brynäs toppvärvningar.

Nu har samtliga SHL-lag (enligt mig) inför nästa säsong värvat MINST två spetsspelare som dom inte hade i sin trupp i början på förra säsong.

Samtidigt ryktas det om för Rögles del att Chris igår tittade på en match i USA, var två grundskolor som möttes. Hoppas han fick inspiration.
qp
Inlägg: 691
Blev medlem: 070510 kl 12:50

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav qp » 180424 kl 18:58

GrönvitaMike skrev:Håller med Macke. Hat och hets skapar de där riktiga känslorna.

Det var några vars namn var A. Hitler och J Goebbels b l a som verkligen levde ut den idén till fullo och fick med sig många med samma behov till hat och hets. Eller annars så finns det olika grader av hat och hets enligt er,
precis som vissa hävdar att det finns olika grader av hette i helvetet. Annars är det bara en jävligt meningslös lek ,bristande ordförståelse eller syftningsdevalvering i vad orden står för, från er "hatares" sida, torftigt minst sagt!
Flood
Inlägg: 214
Blev medlem: 150417 kl 19:14

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Flood » 180424 kl 18:59

Va? Machoretorik och antifeminism på ett hockeyforum? Who could have guessed that? :)
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 19:05

Hhahahahhahaha QP ditt inlägg tar nog priset hittills.
Ska vi gissa att du är en cucked och politisk korrekt AFA-extremist?

Hur i helvete kan du dra parallell mellan hat och hets i en ishockeyrink med ambitiösa tyska politiker ifrån 30-talet?! Verklighetsfrånvarande deluxe.
Tycker du borde be GVM om ursäkt.
Användarvisningsbild
ogilthorpe
Inlägg: 3339
Blev medlem: 070509 kl 19:39
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav ogilthorpe » 180424 kl 19:11

captain skrev:Om man ska vara lite rättvis så har inte RBK gjort Zaar till den hockeyspelare han är idag. Grunden lades i Jonstorp. Han dominerade direkt när han kom till RBK redan som underårig J18-spelare.
Om vi snackar principer så skulle Zaar aldrig gått till RBK för (på min tid) hatade man RBK långt ner i knatteleden.
Att gå till RBK som 15-åring ansågs som ett stort svek mot JIF.
Så vi ska nog vara rätt glada att "principerna" från 80-talet inte levt kvar.

Är det något lag som gjort att Zaar tog steget i seniorsammanhang skulle jag vilja säga Luleå, trots den korta tiden i klubben.
Framförallt är den tiden som vi kan skörda nu med lite tur och skicklighet, tack vare att vår klubbchef (som spelat i Malmö) fick hit Abbotts (som också drog när det passade deras karriär).
Det är "svek" mest hela tiden och nu äntligen kan vi få hem spelare som tidigare ratat oss. Ja, då kommer en del folk och snackar om principer.
Man blir mörkrädd.

För övrigt är en del principer bra att ha, men långt ifrån alla är utvecklande för ens egen person eller för föreningen man håller av.
En princip som jag gillar, är att RBKs ska värva så bra spelare som dom överhuvudtaget kan.


Helt rätt.
Användarvisningsbild
ogilthorpe
Inlägg: 3339
Blev medlem: 070509 kl 19:39
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav ogilthorpe » 180424 kl 19:12

ogilthorpe skrev:
captain skrev:Om man ska vara lite rättvis så har inte RBK gjort Zaar till den hockeyspelare han är idag. Grunden lades i Jonstorp. Han dominerade direkt när han kom till RBK redan som underårig J18-spelare.
Om vi snackar principer så skulle Zaar aldrig gått till RBK för (på min tid) hatade man RBK långt ner i knatteleden.
Att gå till RBK som 15-åring ansågs som ett stort svek mot JIF.
Så vi ska nog vara rätt glada att "principerna" från 80-talet inte levt kvar.

Är det något lag som gjort att Zaar tog steget i seniorsammanhang skulle jag vilja säga Luleå, trots den korta tiden i klubben.
Framförallt är den tiden som vi kan skörda nu med lite tur och skicklighet, tack vare att vår klubbchef (som spelat i Malmö) fick hit Abbotts (som också drog när det passade deras karriär).
Det är "svek" mest hela tiden och nu äntligen kan vi få hem spelare som tidigare ratat oss. Ja, då kommer en del folk och snackar om principer.
Man blir mörkrädd.

För övrigt är en del principer bra att ha, men långt ifrån alla är utvecklande för ens egen person eller för föreningen man håller av.
En princip som jag gillar, är att RBKs ska värva så bra spelare som dom överhuvudtaget kan.


Helt rätt.
Användarvisningsbild
ogilthorpe
Inlägg: 3339
Blev medlem: 070509 kl 19:39
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav ogilthorpe » 180424 kl 19:20

Titanus88 skrev:Växjö lyckades idag värva den magnifika Niclas Burström. Otroligt vilken bra värvning.

Nu har samtliga SHL-lag (enligt mig) inför nästa säsong värvat MINST två spetsspelare som dom inte hade i sin trupp i början på förra säsong.

Samtidigt ryktas det om för Rögles del att Chris igår tittade på en match i USA, var två grundskolor som möttes.


Håller med, Burström riktigt fin värvning! Men Växjö har en fruktansvärt stor fördel efter alla framgångar. Väljer bort Skellefteå alltså..

Abbotts bygge, förstår frustrationen, men ser man glaset halvfullt är det är ju flera platser kvar som har all chans att fyllas med bra spelare och man har än så länge värvat en av de mest attraktiva svenska centrarna i Europa. Hade aldrig hänt tidigare år. Plus även för storstädningen av spelare när även collberg fick kalla handen.
Senast redigerad av ogilthorpe 180424 kl 19:23, redigerad totalt 1 gång.
qp
Inlägg: 691
Blev medlem: 070510 kl 12:50

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav qp » 180424 kl 19:20

Titanus88 skrev:Hhahahahhahaha QP ditt inlägg tar nog priset hittills.
Ska vi gissa att du är en cucked och politisk korrekt AFA-extremist?

Hur i helvete kan du dra parallell mellan hat och hets i en ishockeyrink med ambitiösa tyska politiker ifrån 30-talet?! Verklighetsfrånvarande deluxe.
Tycker du borde be GVM om ursäkt.

Alltså är vi inne på att det finns olika grader av hetta i helvetet osv, dessutom röstar jag på feministiskt initiativ, har näbbstövlarna på och har flätat skägg och är precis som de flesta på detta forum 125,3 cm lång och
lider av lindrig hydrocefalus samt microskalle. Sen tycker jag att alla av honkön är slampor och alla hockeyspelare som inte spelar i Rögle ska vakna upp i morgon och sakna vänster framben (och svans).
Flood
Inlägg: 214
Blev medlem: 150417 kl 19:14

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Flood » 180424 kl 19:23

Skumt att Burström inte gick till oss. Vi har ju Abbotts!
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 19:34

ogilthorpe skrev:Abbotts bygge, förstår frustrationen, men ser man glaset halvfullt är det är ju flera platser kvar som har all chans att fyllas med bra spelare och man har än så länge värvat en av de mest attraktiva svenska centrarna i Europa. Hade aldrig hänt tidigare år. Plus även för storstädningen av spelare när även collberg fick kalla handen.


ogilthorpe.
Problemet är att dom bra lediga spelarna blir färre och färre, titta på enkelhetens skull på Karlskrona. Där hade du 4 intressanta spelare, eller rättare sagt 4 bra spelare. Kellman plockades av Brynäs, Rhodin också av Brynäs, Persson utav MIF och Komarek ryktas till Timrå.

Det finns absolut ingenting negativt med att värva "tidigt" men däremot förlorar du en del på att vänta.

- Spelarna på marknaden blir färre och färre.
- Du får mindre tid på dig att sammansätta gruppen, du vill redan i april/maj börja skapa en harmoni och ett team som jobbar ihop
- Spelaren hinner finna sig rätt i den nya staden,miljön och gruppen.
- Du är mindre attraktiv för andra spelare eftersom du inte presenterat några andra "stjärnspelare"

Jag tycker att det var väldigt märkligt utav Chris Abbot att dra till USA i en hel månad mitt under Silly Seasons absolut hetaste månad där allting händer istället för att i Sverige FYSISKT träffa spelare och aktivt jobba för att få nya byggstenar till truppen.

Jag vet dessutom ganska mycket på det ekonomiska planet som ni kommer att bli varse om, folk tror här att det kommer 5-6 nya spelare - det gör det inte. Snackat går att backsidan mer eller mindre är spikad och att vi definitivt inte ska värva oss några Martinssonlirare där utan på sin höjd en-två "halvdanna" backar.

På fowardssidan ska vi vara extremt nöjda om vi får "Zaar och Lilja-kalibern". Så är nuvarande strategin. Sanna mina ord.

Vi får se om tongångarna på forumet blir annorlunda när vi nu värvar dessa 4-5-6 lagspelare till som kanske inte har yttersta spetskvaliteena när vi efter 10 omgångar nästa säsong ligger och harvar i botten för tusende gången.
Tuborg
Inlägg: 1151
Blev medlem: 070508 kl 21:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Tuborg » 180424 kl 19:41

ogilthorpe skrev:
captain skrev:Om man ska vara lite rättvis så har inte RBK gjort Zaar till den hockeyspelare han är idag. Grunden lades i Jonstorp. Han dominerade direkt när han kom till RBK redan som underårig J18-spelare.
Om vi snackar principer så skulle Zaar aldrig gått till RBK för (på min tid) hatade man RBK långt ner i knatteleden.
Att gå till RBK som 15-åring ansågs som ett stort svek mot JIF.
Så vi ska nog vara rätt glada att "principerna" från 80-talet inte levt kvar.

Är det något lag som gjort att Zaar tog steget i seniorsammanhang skulle jag vilja säga Luleå, trots den korta tiden i klubben.
Framförallt är den tiden som vi kan skörda nu med lite tur och skicklighet, tack vare att vår klubbchef (som spelat i Malmö) fick hit Abbotts (som också drog när det passade deras karriär).
Det är "svek" mest hela tiden och nu äntligen kan vi få hem spelare som tidigare ratat oss. Ja, då kommer en del folk och snackar om principer.
Man blir mörkrädd.

För övrigt är en del principer bra att ha, men långt ifrån alla är utvecklande för ens egen person eller för föreningen man håller av.
En princip som jag gillar, är att RBKs ska värva så bra spelare som dom överhuvudtaget kan.


Helt rätt.


Ja så med andra ord så är det bra att Rögle och MIF samarbetar? Eller har jag fattat fel?

Sedan en fråga. Anser ni Jonstorpare att sedan ni slog av på era principer att det gick bättre för JIF seriemässigt och publikmässigt och överlag?
Användarvisningsbild
eleganten
Inlägg: 2304
Blev medlem: 081008 kl 08:47
Ort: Göteborg

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav eleganten » 180424 kl 19:54

Jamie Mcbain (D) ? 30 år försvarare med utgående kontrakt. Var i liiga under lockouten 12/13.
Snabb, rörlig försvarare som börjat bra i AHL-slutspelet
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180424 kl 19:59

Titanus88 skrev:Skillnad om man drar till Luleå eller om man drar till MIF.
Det folk här inte förstår är om min flickvän inte suger av mig en kväll då knullar jag inte hennes syster.
Eller för att undvika metaforer - Om inte Eldebrink & Masken ställer upp med kaffe och kaka - Då springer du inte till Percy & MIF för fan.

Va fan, menar du att Rögle och Möff är som syskon?:).
Håll dig från metaforer!
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 20:10

...Vissa här verkar ju tro och önska det :/
GrönvitaMike
Inlägg: 4357
Blev medlem: 160519 kl 18:46

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav GrönvitaMike » 180424 kl 21:19

sinner skrev:Någon som vet hur det blir med Lilja, en kanon ersättning för Collberg:)
Lilja är klar för DIF. De gillar att presentera spelare i klump så de väntar, hur sjukt det än kan låta.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180424 kl 21:28

Kanske det Chris ska göra, när dom tilltänkta spelarna i USA tar studenten nu i juni.

Återgå till "Röglespelare"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 6 och 0 gäster