Rögles trupp 2018/19

Trådar om gamla, nuvarande och kommande ("Silly Season") spelare, ledare och profiler i Rögle.
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Henrik » 180501 kl 22:11

Uppflyttningsbyrån!

Chris har själv sagt i HD att han jagar EN duktig tvåvägsback. Oron består i om det räcker, om det inte fattas en "Gagné". Jag tolkar det som att vi ska hoppas på Youds som offensiv och producerande i andra backpar, med denne eller möjligen med JW, i teorin med Alen eller Jonsson. Och därav hoppas jag verkligen att också Rasmus kommer hem.

Som jag skrev tidigare kan jag möjligen stå ut med endast EN ny back om denne är en riktigt bra tvåvägsback i klass med Schira. Den kvalitén är absolut nödvändig! En breddvärvning för tredje par som Rooth är inne på är helt otillräckligt enligt mig. Då är min skamgräns passerad.

Däremot kan jag, precis som man chansar lite med att komplettera Schira med Curran, också stå ut med att man kompletterar den förväntade nye, spetsige tvåvägsbacken med Youds i värsta fall, men hoppas så klart att man får även alternativet Rasmus. Jag kan också tänka mig att JW kan få vikariera i de två främsta backparen, förhoppningsvis själv göra sig förtjänt av att få avlasta ibland. Men Alen och Jonsson kan som jag ser det rimligtvis bara vara aktuella för tredje backpar. Och det hade som sagt inte gjort ont om även Youds och JW främst var alternativ för tredje par. Vi behöver absolut inte värva någon breddback i första hand. I sådana fall bara som ersättare för Alen (om man nu mot förmodan skulle vilja göra slut med honom i ett senare skede) eller Jonsson (om man likväl ska låna ut honom). Vi behöver minst en spetsback! Helst två!

Fixar bara Chris en vänsterfattad "Schira" så ska jag inte gnälla mer. Då väljer jag att tro på det och att vara optimistisk. Men skulle han snåla och ta något mindre etablerat i den ende backen så bäddar han som jag ser det för "vad var det jag sa" med en hejdundrande glädjekalkyl.
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Henrik » 180501 kl 22:34

Flying Farang skrev:
Henrik skrev:Fan vet om jag inte kommit på hur Chris tänker! ;-)

Ponera att det bara kommer in EN riktigt bra, vänsterfattad tvåvägsback, ingen mer back, ingen Rasmus. Och att man ändå försöker vara lite optimistisk!

Då tycker jag det som utgångspunkt ser ut som: Schira-Curran, Youds-NY, (de två par som loggar mest, förväntas bidra mest framåt och är alternativen för PP), Jonsson-Alen (ett defensivt säkert par som avlastar i 5-mot-5, Alen spelar även BP, Jonsson endast 5-mot-5) + JW blir den perfekte sjuan, som kan avlasta i princip alla lite varstans och absolut spela BP även om alla är hela. Han kan om nödvändigt ersätta vemsom när denne blir skadad eller underpresterar. J20 blir åtta. Även om det då forfarande känns lite tunnt och ostadigt här och där så finns absolut möjligheten att det kan bli väldigt bra. Och givet det manskapet kan jag faktiskt tycka att alla har hamnat i helt rätt roll i utgångsläget. Jag tror det kan vara vad Chris säger sig vara "nöjd" med. Och det tangerar definitivt min kvalitativa "skamgräns" för backuppsättningen.

Sen kommer det så klart inte göra Chris eller någon annan ont ifall Rasmus verkligen kommer hem och öppnar upp för lite alternativ. :-) Chris kanske har god kontakt med Rasmus nu och kalkylerar kallt med honom och risken att eventuellt behöva komplettera under säsongen ifall han skulle utebli?


Tycker man ska matcha JW även i PP då han vad jag vill minnas har ett bra skott, vi började väl matcha Lerg på backplats i PP efter att JW blivit skadad?

Förlänger Lerg så har vi bra skyttar i honom, JW, Curran och Zaar så PP bör kunna ge bra utdelning förutsatt att vi får in en "Deveaux" framför buren.

Sen kan det ju vara så att Abbotts ser rejäl utvecklingspotential i JW, Alen och Jonsson - annars hade de väl knappast signats?

Hur går det förresten med backtränaren från Frölunda?

Nästan helt med! JW kan vara ett alt i PP, och vi behöver en Deveaux framför mål (det är jag också lite rädd för att vi kan komma att sakna om man "bara" får in Lerg och en center framåt från nu).

Så måste det ju vara, Abbotts ser potentialen, som jag ibland inte ser eller likväl ibland är skeptisk till. JW har jag varit väldigt kritisk till, men tror faktiskt han stämmer väldigt bra med Abbotts och att chansen är rätt god att han hittar mer rätt nu. Är mer orolig för Alen. Det känns som do or die för honom i år. Och finns verkligen det ömsesidiga förtroendet mellan Cam och Alen och hur påverkades deras relation av att Almen fick lämna? Överraska mig gärna positivt Alen! Och bli vår defensiva klippa och supersnut med lite tvåvägstillägg! Jonsson måste som jag ser det ta enorma kliv spelmässigt och fysiskt om han ska vara aktuell för ordinarie uppställning, och det bör han vara om han ska vara hemma i år. Kanske konsekvent i tredje par i 5-mot-5 tillsammans med Alen är en rimlig kompromiss om han är kvar och inte som ett framtidsalternativ blir utlånad för större uppgifter och mer speltid? Jag försöker mest förtvivlat förstå hur Abbotts tänker. Inte givet att jag håller med om allt även om de naturligtvis bör veta långt bättre.
Användarvisningsbild
Hög standard
Inlägg: 291
Blev medlem: 070508 kl 22:43
Ort: Stockholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Hög standard » 180501 kl 23:16

Mitt lag just nu:
Kolpanen (Pogge)

Shira-Curren
Youds-NY
Alen-JW
Jonsson

Zaar-Sjögren-Liss
Elvenes-Brithén-Elvenes
Bengtsson-Ryfors-Bristedt
Sandin-Matson-Widing
Melwin
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Henrik » 180502 kl 00:40

Hög standard! Vi har bara elva forwards att tillgå i dagläget. Om man får ta Chris själv på orden så kommer minst in Lerg eller dennes ersättare samt en vass högerskjutande center. Men det kan ju likväl finnas plats för Widing och eller Melwin i slutändan?

Och så tänkte jag lite till på det här med matchning och att skapa ett lag som en process över tid där alla hittar sina roller och känner sig delaktiga samtidigt som man kanske vill hålla alla varma, ha mer tålamod och tänka lite mer utveckling, på så vis vara bättre förberedd när skador uppkommer och i grunden försöka slita mindre på spelarna just under serien, iaf under hösten, för att sedan plocka ut precis allt ur de bästa när det väl gäller som mest under slutspelet...och fick en kanske lite galen idé:

Ex backarna. Om man utgår från: Schira-Curran, Youds-NY, Jonsson-Alen + JW så vill naturligtvis alla ha kontinuitet, trygghet och speltid. Om de tre paren i grunden avses få det så skulle väl JW å andra sidan kunna vara en sådan som får till uppgift att spela på i princip alla positioner, för att avlasta alla i någon mån och för att försöka göra laget mindre sårbart för de oförutsägbara skador som tyvärr alltid kommer? Helt enkelt låta i princip alla övriga vara sjundeback ungefär var sjätte match. Alternativt avlasta lite överallt under varje match (verkar rörigare, men säkert mer likt vad sjundeback normalt gör beroende på exakt hur det görs). Kanske skulle man då undanta Jonsson om han normalt bara spelar i 5-mot-5 och JW alltid spelar BP? Detta är naturligtvis en utgångspunkt som inte heller den kommer att hålla i praktiken eftersom man kommer att starta matcher med skador, några underpresterar ibland, alla går inte att ställa över lika lätt eller passar inte lika bra ihop osv. Men jag tror faktiskt JW i bästa fall kan klara de flesta backpositioner ganska bra och därmed vara den idealiska hjälpgumman på backsidan, på ett annat sätt än t.ex Youds, Alen eller Jonsson. Risken med att flytta rundor är ju dock uppenbar, att det blir för rotlöst och förvirrande för JW själv. Däremot kan det kanske vara en fördel för alla andra backar att man redan på förhand vet att han är tänkt som alternativ partner för dem alla. Lite av ett hedersuppdrag kan jag tycka. Skulle Rasmus komma kan han ju kanske ambulera mer med Youds och Curran, medan JW främst isf byter av Schira, NY och Alen? Medan Jonsson alltid får sin lilla speltid förutsatt att han är hel och sköter sig. Kanske vore det ett sätt att i grunden hitta kontinuitet samtidigt som man förbereder alla på att spela med JW.

Allt faller naturligtvis om just JW blir skadad. Men jag tänker inte i någon form av fördelnings- eller rättvisehänseende. Endast på att fördela istid för att hålla alla varma, delaktiga och laget förberett för oönskade skadesituationer. Alla ska i praktiken inte ha lika mycket istid och alla i praktiken inte vilas lika mycket. Jag ser det mer som en teoretisk utgångspunkt. I praktiken tar det säkert emot att vila t.ex Schira. Men åtminstone ibland, kan det säkert vara klokt. Situationen kan uppkomma då man måste klara sig utan honom och då kanske det kan vara mentalt bra för laget att någon gång medvetet förbereda sig också för detta worst case scenario, att andra får kliva fram och ta ansvar och därmed bli förberedda på att det faktiskt går även utan Schira. Det är också viktigt att Schira inte är helt utschasad när vi väl ska spela slutspel. Jo, men vi ska ju komma dit först tänker nån. Javisst, men samtidigt ska vi också ha där att göra. Och laget är aldrig starkare än sin svagaste länk. Alla i truppen bör vara tillräckligt bra för att kunna användas. Vad gör de annars där? Och klarar vi inte att ta oss till slutspel utan ett enda grus i maskineriet alternativt att vi själva aktivt gör alla delaktiga och får alla att dra sitt strå till stacken så kanske vi lika gärna kan missa? Det bör inte vara så väldigt avgörande i längden om individer vilar enstaka byten eller matcher här och där till förmån för andra. Till slutspel ska vi, tillsammans, som lag!
Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Oledha » 180502 kl 01:01

Welch säger han vill sluta, Rakhshani vet jag inte, men de gillar att spela i samma lag.

Pogge, Kolpanen


N. Welch C. Schira

J.Williamsson B. Youds

Bibic K. Curran

S. Jonsson


A. Petersson - M. Sjögren - O. Liss

R. Rakhshani - T. Brithén - D. Zaar

Lud Elvenes - L. Bristedt - Luc Elvenes

C. Bengtsson - S. Ryfors - L. Sandin

T. Matson
UppflyttningsByrån
Inlägg: 124
Blev medlem: 170330 kl 08:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav UppflyttningsByrån » 180502 kl 08:27

Ja alla är väl överens om att minst en ny back ska in helst två som många nämnt. Känner att denna diskussionen står och stampar lite.
Det jag gärna sett är att Rögle klarar målvaktsbiten i år. Känns inte som att vi brukar få en bra utdelning på målvakterna. Förra året blev som det blev ju med skada. men året innan var det inget att hurra för och inte året innan dess. Känns som att till och med KHK har haft bra utdelning på Jönsson exempelvis. oavsett hur det går så hade det varit kul att se en Röglemålvakt top 5 i SHL till årets slut. Sen kan man ju alltid härleda detta till just backarna men ändå. Eller vad tror/tycker ni?
Användarvisningsbild
Mygel
Inlägg: 2923
Blev medlem: 070509 kl 07:58
Ort: Skåne
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Mygel » 180502 kl 08:31

Jag undrar om inte [url]Andy Miele[/url] vore ett alternativ på sista centerplatsen. Ingen supersucce första säsongen i Sverige (även om han snittade 0.7 poäng per matchi SHL), men han har nu en säsong på stor is och i svensk hockey i sig. Har mycket hockey i sig och har alla möjlighet att leverera stort en andra säsong i SHL.
UppflyttningsByrån
Inlägg: 124
Blev medlem: 170330 kl 08:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav UppflyttningsByrån » 180502 kl 08:50

Mygel skrev:Jag undrar om inte [url]Andy Miele[/url] vore ett alternativ på sista centerplatsen. Ingen supersucce första säsongen i Sverige (även om han snittade 0.7 poäng per matchi SHL), men han har nu en säsong på stor is och i svensk hockey i sig. Har mycket hockey i sig och har alla möjlighet att leverera stort en andra säsong i SHL.


hade säkert varit bra. Hade han dock inte lite problem med att förstå tempot vi spelar med och att då spela för Cam som inte tolererar slöåkande kan ju ses lite problematiskt. Dock måste ju pågen komma in i matchen med SHL nu så det kanske bara var ett tidigt problem.

lilja till dif.
EPScouten
Inlägg: 12
Blev medlem: 180427 kl 18:38

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav EPScouten » 180502 kl 09:04

Abbotts ville väl ha en rajtare? Känns som att det blir en ny bekantskap från andra sidan pölen på den positionen..
Oledha
Inlägg: 85
Blev medlem: 170521 kl 07:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Oledha » 180502 kl 13:54

En center och en vinge sa C. Abbott i intervjun på RBK:s hemsida. En uppdatering av S. Perfetto gissar jag ska in mellan br. Elvenes.
Vingen är i bästa fall André Petersson el. alt. fr. det högre skiktet man avvaktar besked från.
Då är förmodligen Rasmus Sandin och Chris överens att han spelar i Rögle kommande säsong.
Har NHL klubben som draftar RS andra önskemål letar man en ersättare.

Pogge, Kolpanen

R. Sandin - C. Schira

J.Williamsson - B. Youds

A. Bibic - K. Curran

S. Jonsson

A. Petersson/alt. - M. Sjögren - O. Liss

L. Bristedt - T. Brithén - D. Zaar

Lud Elvenes - T-atlant - Luc Elvenes

C. Bengtsson - S. Ryfors - L. Sandin

T. Matson
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180502 kl 14:47

Fan vad störigt jävla spelschema, vad är det för idioter som styr svensk hockey.

Först börjar vi mot Skellefteå borta, det är det laget vi har haft det tuffast mot sedan vi kom tillbaka till SHL. Om jag räknar rätt har vi mött Skellefteå borta 11 gånger - ALLA 11 har vi förlorat.
Sen som om det inte vore nog så är vår andra match också en bortamatch - Mot hemmastarka Djurgården...
Sen kommer första hemmamatchen och det är mot Brynäs hemma och omgången efter Frölunda hemma.

Första derbyt mot asen är 4 oktober i Lindab.
RBK123abc
Inlägg: 126
Blev medlem: 160705 kl 18:29

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav RBK123abc » 180502 kl 16:28

Kruse lånas ut till Västervik
Prebens
Inlägg: 92
Blev medlem: 170424 kl 21:24

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Prebens » 180502 kl 19:53

Titanus88 skrev:https://m.youtube.com/watch?v=v9dznyHXnBc&feature=share


Wikegård gillar helt klart Rögle och Abbots.

Håller med vi ska vinna, måste bli slut på mellanmjölk i Rögle. Kanske playin hör man ofta. Det räcker inte som ambitionsnivån. Man omsätter över 120 milj då måste man göra allt för att vinna. Kom igen nu värva för att vinna..:)
RBK123abc
Inlägg: 126
Blev medlem: 160705 kl 18:29

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav RBK123abc » 180502 kl 20:03

Ben Smith i Toronto Marlies kanske kan vara en het kandidat till chris centerplats?
Har levererat bra i AHL, inte lyckats etablera sig i NHL, har en bra ålder för att testa på Europa.
Han är även rightad, samt att hans kontrakt går ut.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15068
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180502 kl 20:24

RBK123abc skrev:Ben Smith i Toronto Marlies kanske kan vara en het kandidat till chris centerplats?
Har levererat bra i AHL, inte lyckats etablera sig i NHL, har en bra ålder för att testa på Europa.
Han är även rightad, samt att hans kontrakt går ut.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15068

Låter riktigt bra på EP. Någon som vill tipsa Chris?
UppflyttningsByrån
Inlägg: 124
Blev medlem: 170330 kl 08:19

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav UppflyttningsByrån » 180502 kl 20:26

RBK123abc skrev:Ben Smith i Toronto Marlies kanske kan vara en het kandidat till chris centerplats?
Har levererat bra i AHL, inte lyckats etablera sig i NHL, har en bra ålder för att testa på Europa.
Han är även rightad, samt att hans kontrakt går ut.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15068

Säkert gör han det. Men om han spelade 36 matcher i nhl förra året så tror jag inte han kan tänka sig att åka till shl.
Luleå pågen Lucas wallmark står utan kontrakt, bra Center som klarat sig väldigt fint. han spelade ihop med Abbotarna 14, dock inte rightare...
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180502 kl 20:28

RBK123abc skrev:Kruse lånas ut till Västervik

Helt rätt. Det märks ändå att Rögle vill satsa på honom långsiktigt, annars hade man brutit kontrakten. Vem vet, han kanske jobbar bort flaxandet, han är rätt stor och hyfsat snabb för sin storlek. Om han utvecklas när det gäller tekniken och positionering, så lär han få sin chans i Rögle nästa säsong.
Användarvisningsbild
eleganten
Inlägg: 2304
Blev medlem: 081008 kl 08:47
Ort: Göteborg

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav eleganten » 180502 kl 20:30

UppflyttningsByrån skrev:
RBK123abc skrev:Ben Smith i Toronto Marlies kanske kan vara en het kandidat till chris centerplats?
Har levererat bra i AHL, inte lyckats etablera sig i NHL, har en bra ålder för att testa på Europa.
Han är även rightad, samt att hans kontrakt går ut.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15068

Säkert gör han det. Men om han spelade 36 matcher i nhl förra året så tror jag inte han kan tänka sig att åka till shl.
Luleå pågen Lucas wallmark står utan kontrakt, bra Center som klarat sig väldigt fint. han spelade ihop med Abbotarna 14, dock inte rightare...

Noterade honom i AHL-slutspelet förra året. Spelade inte så många matcher men stack ut på ett positivt sätt.
Tror han hade varit väldigt bra men fortfarande för ung för att ge upp NHL-drömmen? Fick 8 matcher i fjol och 11 i år.
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180502 kl 20:32

Titanus88 skrev:Fan vad störigt jävla spelschema, vad är det för idioter som styr svensk hockey.

Först börjar vi mot Skellefteå borta, det är det laget vi har haft det tuffast mot sedan vi kom tillbaka till SHL. Om jag räknar rätt har vi mött Skellefteå borta 11 gånger - ALLA 11 har vi förlorat.
Sen som om det inte vore nog så är vår andra match också en bortamatch - Mot hemmastarka Djurgården...
Sen kommer första hemmamatchen och det är mot Brynäs hemma och omgången efter Frölunda hemma.

Första derbyt mot asen är 4 oktober i Lindab.

Lika bra att börja med svåra matcher direkt, dags att bryta trenden mot SKAIK ;-) . Men visst är det tråkigt att man inleder med 2 bortamatcher.
Användarvisningsbild
sinner
Inlägg: 1253
Blev medlem: 070511 kl 09:25
Ort: Ängelholm

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav sinner » 180502 kl 20:35

Mygel skrev:Jag undrar om inte [url]Andy Miele[/url] vore ett alternativ på sista centerplatsen. Ingen supersucce första säsongen i Sverige (även om han snittade 0.7 poäng per matchi SHL), men han har nu en säsong på stor is och i svensk hockey i sig. Har mycket hockey i sig och har alla möjlighet att leverera stort en andra säsong i SHL.

Nja. han har mycket hockey i sig, men kan tänka mig att han är dyr i drift, samtidigt som han inte kanske är den som ger 100 % i varje match(för att inte kalla honom divig).
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180502 kl 21:12

Lerg avböjde en lön på 195.000 och nu kommer Chris antingen komma med ett nytt bud eller kommer man inom 7 dagar tacka nej till honom.
Så status Bryan Lerg avgörs inom 7 dagar.
Kommer att gå ut med det ungefär samtidigt på HD Sporten & Rögles sociala medier.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180502 kl 21:14

GVM, Sluta tramsa dig för fan. Kom tillbaka och skriv här.
Elle-Lund
Inlägg: 6
Blev medlem: 180501 kl 07:57

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Elle-Lund » 180502 kl 21:15

Tror inte alls på Miele i Rögle, han jobbar för lite, ojämn över en säsong.
grower
Inlägg: 100
Blev medlem: 071206 kl 19:39

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav grower » 180502 kl 21:43

Lägg pengarna på Shinnimin motiverad vinnare som är en pain in the .. på motståndarna! Mycket mera karaktär än Lerg eller Miele till samma pengar!
Användarvisningsbild
Maverick
Inlägg: 523
Blev medlem: 080221 kl 09:32

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Maverick » 180502 kl 21:53

Miele, nej tack från mig. Jag tror inte han har det i sig. Jobbmoralen alltså.
Användarvisningsbild
Demon-Willaume
Inlägg: 1592
Blev medlem: 090224 kl 23:29
Ort: Ängelholm
Kontakt:

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Demon-Willaume » 180502 kl 22:20

grower skrev:Lägg pengarna på Shinnimin motiverad vinnare som är en pain in the .. på motståndarna! Mycket mera karaktär än Lerg eller Miele till samma pengar!


Håller med, eller åtminstone en likadan spelare. Oerhört viktig med sin uppkäftiga spelstil. Hela tiden på gränsen.
Användarvisningsbild
eleganten
Inlägg: 2304
Blev medlem: 081008 kl 08:47
Ort: Göteborg

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav eleganten » 180502 kl 22:32

Nu när hemvändarna börjar strömma in leker jag med tanken på Christopher Liljewalls återkomst.
Hoppas han studsar tillbaka och gör succé i SSK, han har visat förr att han är en toppspelare på allsvensk nivå.
Hade varit grymt att få tillbaka hans inställning, smartness och röglehjärta om han får till spelet.
Användarvisningsbild
Titanus88
Inlägg: 1341
Blev medlem: 171006 kl 13:18

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Titanus88 » 180502 kl 22:59

Martinsson till Minesota Wild
Henrik
Inlägg: 1436
Blev medlem: 160506 kl 16:16

Re: Rögles trupp 2018/19

Inläggav Henrik » 180502 kl 23:02

Titanus88 skrev:https://m.youtube.com/watch?v=v9dznyHXnBc&feature=share

Wikegård tolkar signalerna helt rätt! Nu djävlar ska det med dårars envishet byggas en vinnarkultur i Ängelholm! :-)

Återgå till "Röglespelare"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 8 och 0 gäster